Trots

We hebben in de loop der jaren al heel wat ouders en kinderen met overgewicht geholpen naar een gezond gewicht. We zijn er bijzonder trots op dat onze inzet tot mooie en blijvende resultaten leidt. Hieronder leest u een selectie uit de vele positieve reacties die wij krijgen:

Annet:

Naamloos

“Na veel pogingen en omwegen zijn we bij een Kik-diëtiste terecht gekomen. Dat hadden we veel eerder moeten doen! Onze dochter had ruim 7 kilo overgewicht. Wat een verademing nu na 6 maanden een BMI verbetering van ruim 5 punten te zien is… Onze zoon (12) doet het nagenoeg helemaal zelf, zonder ruzie of gedoe. Respect voor de inzet van onze diëtist en respect voor het doorzettingsvermogen van mijn zoon. Dat had ik een half jaar geleden niet verwacht…”

Marije:

“Jacqueline heeft mijn oudste zoon, maar ook mijzelf, heel goed bewust gemaakt van de invloed van voeding. De onderwerpen tijdens de consulten zijn perfect afgestemd op de leeftijd van mijn zoon. Zo snapt hij nu hoe sluikreclame en misleidende reclame werkt. Maar ook hoeveel suikerklontjes er in een glas cola zitten. Met leuke spelletjes en thema’s is de bewustwording goed op gang gekomen. Mijn zoon heeft vooral veel baat bij de stopknop; niet meer overeten. De adviezen van Jacqueline voelen voor hem niet als een streng dieet of als een straf. Hij is blij dat zijn kennis verrijkt is en neemt nu zelf verantwoordelijkheid. Jacqueline is een echte pedagoog; zij voelt kinderen haarfijn aan en kijkt naar ieder individu. Daarnaast zijn haar thema’s actueel en gooit ze overal een creatief sausje overheen. Een vrouw van wie we allemaal veel kunnen leren!”

Karina:

“Kik is de beste keuze die we konden maken. We waren al bij andere diëtisten langs geweest maar die kwamen niet veel verder. Je merkt toch dat de aparte aanpak van Kik werkt voor kinderen. Ze hebben ook erg leuke materialen. Onze dochter is bij Kik ruim 10 kilo afgevallen. De kinderarts wist niet wat hij zag toen we weer langs moesten komen. Wij zijn zo trots! Op de foto zie je hoe goed ze er nu uitziet. KikforKids is een aanrader voor elke ouder en kind!”

Sabrina:

“Ons hele gezin heeft baat gehad bij de begeleiding van KikforKids. Niet alleen onze jongens (beide op gezond gewicht) maar ook mijn man en ik zijn kilo’s afgevallen. Het heeft ons meer opgeleverd dan ik had verwacht.”

 

Olivier:

“Oktober 2012 ben ik voor het eerst naar KikforKids gegaan. Ik vond het eerst best spannend maar het viel erg mee. Als je begint, krijg je te horen wat je allemaal te wachten staat en dat is eigenlijk heel makkelijk. Iedere keer dat ik kwam werd er een onderwerp behandeld. Ik leerde een heleboel over dingen waar kinderen vaak overwicht van krijgen. Soms kreeg ik leuke opdrachten mee. En ik kreeg ook leuke posters en een kookschrift waar allemaal lekkere recepten in staan.”

Groetjes van Olivier en zijn mama.

Esmeralda:

“Eerst wilde ik niet naar de diëtiste toe maar mijn ouders hadden toch een afspraak voor me gemaakt. Toen ben ik toch maar gegaan, ook al had ik er echt geen zin in. Het viel erg mee. Ik had iets heel anders verwacht; een vervelend gesprek en gezeur. Dat was dus niet zo. Suzan is erg aardig en komt niet aan met domme adviezen. Ze luistert echt naar me. Meestal doen volwassenen dat niet. Ik ben nu al 7 kilo afgevallen en voel me echt trots en blij. Het is helemaal niet moeilijk en ik mag zelfs regelmatig chips of patat eten. Als ik het maar niet te vaak doe (wat ik hiervoor wel deed).”

Groetjes van Esmeralda.

 Wil jij ook begeleiding bij het afvallen voor kinderen met overgewicht? Klik hier.