U mag zijn wie u bent!

Ieder mens is uniek, ieder mens is anders. U bent dus ook uniek, en anders dan alle andere mensen waarmee men zichzelf vergelijkt.

Onze visie: richt u op alles wat goed voor u is. Gezond eten en een gezond gewicht is voor iedereen goed en voor kinderen in het bijzonder. Kinderen hebben gezonde voeding hard nodig voor een optimale ontwikkeling en geeft een basis waarmee ze uit kunnen groeien tot een volwassene die in balans is.

Overgewicht kan in de weg staan om te worden wie u wil zijn. Werk dan aan dat overgewicht omdat het goed voor u is, niet omdat anderen dat vinden. Alleen dan kan men blijvend werken aan een gezond lichaam.

Holistisch mensbeeld

Holistisch betekent heelheid. Ons lichaam, onze geest en emoties vormen een geheel. Als er iets mis is op één van deze gebieden heeft dat ook gevolgen voor de andere: de balans is verstoord. Daarom vinden wij dat, als dat nodig is, we ook begeleiding moeten kunnen bieden waarmee we u op die gebieden verder kunnen helpen. Hoe zit u in je vel? Zit jouw overgewicht uw emotionele ontwikkeling in de weg? Bent u nog blij met wie uw bent? Natuurlijk doen we dat niet als daar verder geen behoefte aan is.

Misschien heeft u nog vragen naar aanleiding van dit stukje of wilt u graag over jouw ervaringen vertellen. Dit kan via het contact formulier of neem contact op met een kinderdietist in de buurt.